Valmis ikkunat ja ovet

Asiakastarinoita

Taskiset, Tuusniemi

 

Yhteydenotto

Valmis-Ikkunoilta Kuopiosta soitettiin ystävällisesti ja keskusteltiin mahdollisista remontin tarpeista. Ikkunoiden uusiminen on ollut suunnitelmissa, mutta ajankohtaa on jostain syystä tullut siirrettyä.

Puhelun lopputulema oli se, että sovittiin aika, jolloin myyntiedustaja tulee käymään.

Suunnittelukäynti

Myyjän toiminta oli mielestämme hyvin ystävällistä, asiakkaan tarpeita ja mielipiteitä kuuntelevaa. Hän kertoi tuotteista ja niihin tutustuttiin asiantuntevalla opastuksella hänellä olleen ikkunan mallikappaleen kautta, joka sisälsi kokonaispaketin.

Näimme tärkeänä asiana, että tuotteet ovat kotimaisia, sekä ikkunanasentajat myös paikallisia. Mielestämme hinta -/ laatusuhde olivat kohdallaan. Nyt kun ikkunat ovat asennettuna, niin kokonaispalvelu kaikilta osin sujui hyvin ja moitteettomasti.

Sopimukseen kirjattiin aikataulu tuotteiden saapumisesta +/- 2 viikkoa ja kerrottiin miten asiat etenevät sopimuksen teosta eteenpäin.

Tuotteiden toimitus ja Asennus

Ensimmäinen puhelu tuli jo viikkoa aikaisemmin ja kerrottiin, että tuotteet ovat tulossa, ja meiltä kysyttiin ajankohtaa, milloin ne sopisi tuoda. Sovimme tuonnin juuri sille viikolle, mikä oli merkittynä sopimukseen. Kuljetusliikkeestä soitettiin kellonaika, jolla välillä tuotteisen tulisi saapua ja näinhän ne saapuivatkin.  Soitimme varmistuksen myyntiedustajalle, että tuotteet ovat saapuneet ja mietittiin yhdessä, milloin olisi sopiva ajankohta asentajan saapumiselle. Seuraavaksi soitti ystävällinen asentaja, ja sovimme että asentajat tulevat maanantaina, sekä varataan myöskin tiistai asentamista varten.

Maanantaina saapui sovitusti kaksi ystävällistä nuorta asentajaa, ja he toimivat suurella ammattitaidoilla. Heillä oli kaikki tarvittava mukana. Asentajat kuuntelivat asiakkaan toiveita, missä järjestyksessä vaihtotyö tehdään. Pakettiin sisältyi myöskin parvekkeenoven vaihto.

Ennakkoon hieman askarrutti talvinen ajankohta ikkuna -ja oviremontille. Kuitenkin pakkasesta huolimatta ikkunanvaihtotyö sujui mutkitta pakkasesta huolimatta, koska yksi aukko oli avoinna vain noin kummenen minuutin ajan. Työ sujui nopeasti ja hyvällä ammattitaidolla.

Ikkunat asennettuna

Vaihdosta on kulunut muutamia päiviä ja ensimmäisenä etuna tulee mieleen ikkunoiden ulkoasu ja viihtyvyys. Kun seurasi uusien ikkunoiden asennusta ja karmien tiivistämistä, niin vahva oletus on se, että myös lämpötalous paranee. Uudenmalliset sälekaihtimet ja tuuletusikkunan hyönteisverkot ovat hyvin käteviä. Materiaali on siistiä ja kestävää. Ikkunat ovat myös todella tiiviit verrattuna entisiin.

Yhteydenpito

Mielestämme yhteydenpito on sujunut koko ketjutuksen kanssa moitteettomasti. Informaatio kulki sopimuksentekohetkestä ikkunoiden asennukseen saakka saumattomasti.

Valmis-tili

Mielestämme Valmis-tili on todella kätevä. Erityisesti tykkäsimme siitä, että lasku tuli vasta sen jälkeen, kun olimme hyväksyneet remontin suoritetuksi.

Kokonaisarvosana palvelukokonaisuudelle

Tulee mieleen vanhat kouluajat, että kymppiä ei saanut millään, vaikka kuinka hyvin pärjäsi ja suoriutui.

Arvosanan yhdeksän koko ketjutus on ansainnut ja lämpimät kiitokset ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta.

 

Ritva ja Esko Taskinen, Tuusniemi 11.11.2016